Video

Drone-racers spelen spectaculair Star Wars duel na

Neem een serie goed gelijkende Star Wars drones, laat deze bedienen door de beste FPV race piloten ter wereld en monteer het geheel inclusief special effects tot een spectaculair real life duel tussen een X-Wing fighter en een paar TIE Fighters. Dat is het recept voor Drone Star Wars, een YouTube-video waarin werkelijkheid en science fiction naadloos in elkaar overlopen.

Mocht je na het kijken van deze bijzondere real life dogfight benieuwd zijn naar hoe de video tot stand kwam, dan kun je hieronder de making of bekijken. Daar moet je wel even de tijd voor nemen, want deze video duurt ruim 20 minuten.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier