Vlieg mee over de bergen van Madeira

Enkele honderden kilometers ten westen van de kust van Afrika ligt het Portugese eiland Madeira. Dankzij de vulkanische oorsprong vind je op het eiland enkele hoge bergen, waaronder de Pico do Arieiro (1.818  meter) en de Pico Ruivo, die met haar 1.862 meter de hoogste berg van het eiland is. Zeker in de middag zijn de bergen bijna altijd omgeven door wolken, wat een wandeling langs de bergtoppen tot een sprookjesachtige beleving maakt.

In onderstaande video krijg je een goed beeld van het spectaculaire berglandschap van Madeira. De opnamen werden gemaakt op verschillende locaties rond de Pico do Arieiro en de Pico Ruivo, die door een slingerend bergpad met elkaar verbonden zijn. Voor de opnamen werd gebruik gemaakt van een DJI Phantom 3 Professional, voorzien van een PolarPro polarisatiefilter.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier