BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

DARPAS organiseert informatiemiddag over minidrone-regeling en ROC-light

ROC-light-informatiemiddag

De aankomende micro- en minidrone-regeling, die het beroepsmatig gebruik van lichte (tot 4 kg) drones een stuk laagdrempeliger maakt dan tot op heden het geval was, roept veel vragen op bij zowel aankomende als bestaande dronepiloten. Branchevereniging DARPAS organiseert daarom een informatiemiddag over de minidrone-regeling en de zogenaamde ROC-light ontheffing.

De middag vindt hoogstwaarschijnlijk plaats op de dag dat de minidrone-regeling in werking treedt, namelijk vrijdag 1 juli. Via een online formulier inventariseert DARPAS momenteel hoeveel belangstelling er precies is voor de informatiebijeenkomst, om vervolgens een definitieve datum en locatie te kiezen. Belangstellenden dienen dit formulier vóór 15 juni in te vullen.

Tijdens de bijeenkomst zullen er ook ambtenaren van het ministerie van Infrastructuur en Milieu aanwezig zijn die betrokken waren bij de totstandkoming van de regeling. Ook de KNVvL zal op de bijeenkomst vertegenwoordigd zijn.

De toegang is gratis voor leden van DARPAS. Aan niet-leden zal een bijdrage worden gevraagd.

3 Comments

    • Wiebe de Jager

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.