Video

Compilatievideo toont highlights New York City Drone Film Festival

Dit voorjaar vond in New York de tweede editie van het New York City Drone Film Festival (NYCDFF) plaats. Tijdens het festival worden dronevideo’s getoond en beoordeeld die gemaakt zijn door cineasten van over de hele wereld. In onderstaande compilatievideo zijn beelden verwerkt uit flink wat verschillende inzendingen. Ga er even goed voor zitten, want in nog geen drie minuten tijd krijg je de mooiste uithoeken van de aarde te zien.

https://www.youtube.com/watch?v=jnFHotataNI

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier