BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Ervaar de schoonheid van Madeira vanuit de lucht

Onlangs plaatsten we een video die je een unieke blik geeft op de bergen van het Portugese eiland Madeira. Inmiddels is er een tweede dronevideo verschenen, waarin ook andere delen van het eiland en de diepblauwe oceaan eromheen aan bod komen.

Enkele hoogtepunten in de video zijn luchtopnamen van een grote school Atlantische gevlekte dolfijnen, die vaak rondom het eiland te vinden zijn. Ook zijn er een viertal tuimelaars te zien. Daarnaast krijg je een mooi perspectief op de bekende Lava Pools bij Porto Moniz.

Verder krijg je in de video opnamen van het vaak door mist omgeven hooggebergte op het vulkanische eiland te zien, met als (letterlijke) hoogtepunten de Pico do Arieiro en de Pico Ruivo. Natuurlijk komen ook de rotsachtige kusten en de prachtige begroeiing op de vruchtbare lavagronden van het eiland volop in beeld.

De opnamen werden gemaakt met een DJI Phantom 3 Professional, voorzien van een PolarPro polarizer. Als soundtrack is voor de openingsmuziek van Jurassic Park gekozen. Met dank aan CameraNU.nl voor het leveren van de PolarPro filterset en Ventura Nation Emotions voor het sponsoren van de dolphin watching trip.

Dronefotografie (2016)
Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.