BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Coen Swijnenberg filmt oostkant van Sicilië met Phantom 4

Vaste lezers van Dronewatch weten inmiddels dat radio-dj Coen Swijnenberg graag met drones vliegt. Eerder maakte hij dronevideo’s van zijn wintersport in Oostenrijk en van een reis door Centraal-Amerika. Zijn meest recente trip bracht hem naar het Italiaanse eiland Sicilië, en natuurlijk ging zijn nieuwe DJI Phantom 4 mee.

Swijnenberg is erg blij met zijn nieuwe drone. “De Phantom 4 bevalt goed. Mooi apparaatje vind ik. Niet ergens speciaal op gelet, ik zou nog wel meer tijd willen hebben. Zo had ik wat meer shots van lager bij de grond willen hebben. Maar ja, ik ben ook gewoon op vakantie met m’n vriendin :).”

Nieuwsgierige security
Bij Schiphol dacht de beveiliging aanvankelijk dat de LiPo accu’s niet mee mochten in het vliegtuig. Swijnenberg: “Ik zei dat dit wel mag en dat bleek na navraag gelukkig ook zo te zijn. In Italië waren er wel wat mensen die me aanspraken, maar die waren alleen maar enthousiast. Ook op de terugweg waren de mannen van de security erg onder de indruk van de Phantom. Ze stonden er met 5 man naar te kijken en vroegen me er van alles over.”

In de video komt het oostelijke deel van het eiland aan bod. Je ziet onder andere beelden van de vulkaan Etna, en de dorpjes Ortigia (Syracuse), Augusta, Faro Santa Croce, Taormina, Noto en Avola. De soundtrack is afkomstig van James Horner: The Prize Of One’s Life…The Prize Of One’s Mind.

3 Comments

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.