Jury America’s Got Talent betoverd door Japanse dronedans

Het is niet voor het eerst dat dansers gebruik maken van drones tijdens een dansvoorstelling, en ook in talentenjachten zie je steeds vaker drones opduiken als onderdeel van de act. Maar deze Japanse dronedans is toch net weer een stukje unieker dan we tot op heden hebben gezien: niet alleen voeren de drones een perfecte choreografie uit, ook laten de leds op de drones een mooi gesynchroniseerd lichtspel zien. De jury is dan ook terecht onder de indruk van de hightech performance.

CameraNU.nl opruiming
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel de Mavic Air bij DJI
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.