BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Vlammenwerpende drone ingezet op robotslagveld

Hoe kun je vechtrobots op de grond het beste bestrijden? Met een vlammenwerpende drone natuurlijk! Dat dacht althans een deelnemer aan het Amerikaanse tv-programma BattleBots, waarin robots elkaar op leven en dood bestrijden.

View post on imgur.com

In onderstaande video is te zien hoe de robots Complete Control en Bombshell elkaar het leven zuur maken, terwijl ze vanuit de lucht geteisterd worden door een vuurzee afkomstig van de drone. Vliegend in de lucht is de drone aanvankelijk ongrijpbaar voor de bijl en de klauwen van de gewelddadige robots op de grond, totdat het toestel door een stuurfout de rand van de arena raakt en onbestuurbaar raakt.

Het is zeker niet voor het eerst dat iemand op het idee komt om een drone met een vlammenwerper uit te rusten. Eerder al plaatsten we een video van een drone die een kalkoen roostert met behulp van een vlammenwerper. Ook drones met een pistool en een kettingzaag zijn al de revue gepasseerd.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.