BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Aankomst tallship Europa in thuishaven Scheveningen gefilmd door drone

Op zondag 24 juli 2016 kwam de bark Europa aan in haar thuishaven Scheveningen, Den Haag. Het schip blijft twee dagen in de haven van Scheveningen liggen voordat ze weer aan haar volgende wereldreis begint. De thuiskomst werd gefilmd met een DJI Phantom 3 quadcopter.

Het schip werd in 1911 gebouwd in Hamburg, en fungeerde lange tijd als lichtschip. In 1985 werden de restanten van het schip opgekocht door een Nederlandse investeerder, waarna de bark in 1994 werd omgebouwd tot zeilschip. Toen kreeg het schip ook haar huidige naam, Europa. Sindsdien heeft het schip een aantal maal de wereld rondgevaren.

Voor wie het schip eens van dichtbij wil bekijken: de bemanning nodigt iedereen graag uit om op dinsdag 26 juli tussen 11.00 en 17.00 uur te komen kijken tijdens het open schip.

Dronefotografie (2016)

4 Comments

  1. Wiebe de Jager

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.