Nieuws

DJI opent eerste Drone Arena in Korea

DJI-Arena-Korea

Dronemaker DJI opent binnenkort een heuse Drone Arena, vlakbij Seoul (Zuid-Korea). In de arena kunnen potentiële klanten de verschillende drones van de marktleider uitproberen. Ook is er voorzien in een met leds verlichte FPV racetrack.

De DJI Arena zal onder meer gebruikt worden als locatie voor het DJI New Pilot Experience-programma. Ook kunnen particulieren en bedrijven de arena boeken, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest of voor het organiseren van een FPV drone-race. De ruimte is voorzien van veiligheidsnetten en een lcd-scherm waarop live beelden vanuit drones getoond kunnen worden. Ook is er een ruimte voor klein onderhoud en het opladen van accu’s.

Aanvulling op flagship store
Volgens DJI-woordvoerder Moon Tae-hyun is de arena bedoeld als aanvulling op de DJI flagship store die vier maanden geleden haar deuren opende in Seoul. “In deze arena kunnen mensen zelf de technologie ervaren, of het nu gaat om beginners of om gevorderde dronepiloten. Groot voordeel van deze indoor arena is dat er het gehele jaar door gevlogen kan worden, ook als het slecht weer is.”

De Drone Arena opent medio augustus haar deuren. Of DJI ook plannen heeft om ook in Europa een DJI Arena te openen is nog niet bekend.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “DJI opent eerste Drone Arena in Korea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier