ProWinactie

Maak kans op een vrijkaart voor de Drone Talk op vrijdag 2 september

Beeld-en-geluid

Op vrijdag 2 september gaat op het Media Park in Hilversum het Dutch Drone Festival van start, een evenement dat volledig in het teken van drones staat. Het festival wordt afgetrapt met de Drone Talk, een ééndaags congres waarbij je helemaal bijgepraat wordt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van drones en waarbij er ook volop aandacht is voor de regelgeving en natuurlijk het ROC-light. Lezers van Dronewatch maken kans op in totaal tien vrijkaarten die we van de organisatie mogen verloten.

Op het programma staan sprekers die veel ervaring hebben met het beroepsmatig gebruik van drones. Wil je bijvoorbeeld in opdracht gaan fotograferen of luchtvideo’s gaan maken, dan is dit je kans om te horen met welke (on)mogelijkheden je te maken krijgt. Ook zal er volop aandacht zijn voor de technologische ontwikkelingen. Je komt dus niet alleen geïnformeerd, maar ook geïnspireerd thuis.

Wil je kans maken op één van de vrijkaarten, vul dan vóór 22 augustus dit formulier in. Uit de inzendingen kiezen we 10 willekeurige personen. Die krijgen vervolgens binnen 3 dagen na sluiting een email van de organisatie. Mocht je onverhoopt naast een vrijkaart grijpen, dan kun je je nog altijd tegen het reguliere tarief van 49,- euro aanmelden via de website van de organisatie.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier