Preview

Yuneec Breeze, eerste indrukken en hands-on [video]

Gisteren werd-ie aangekondigd, en vandaag konden we ‘m al uitproberen: de Breeze 4K selfie-drone van Yuneec, die in september voor € 499,- in de winkels ligt. In onderstaande video kun je onze eerste indrukken bekijken. Helaas hadden we slechts één accu tot onze beschikking en daardoor konden we niet de geavanceerde vliegfuncties zoals Follow Me en Journey uitproberen. Ook hebben we niet echt veel foto’s en videobeelden kunnen maken. Maar niet getreurd, want binnenkort volgt een volledige review!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier