Foto van GoPro’s Karma drone per ongeluk getoond op Italiaanse website

GoPro Karma

In de navigatie van de Italiaanse website van GoPro is per ongeluk een foto opgedoken van de Karma drone, die pas op 19 september aan het publiek getoond wordt. Uit het fotootje valt nog niet zoveel op te maken, behalve dat het om een zwart-witte quadcopter gaat met een nieuwe action cam aan de voorzijde.

Het gaat om een foto die deel uitmaakt van de menubalk van de website. Waarschijnlijk is GoPro bezig om haar websites reeds gereed te maken voor de lancering van de Karma drone, maar heeft een webmaster een foutje gemaakt waardoor de afbeelding zichtbaar is geworden.

GoPro-Karma-drone-lowres

De action cam is waarschijnlijk de Hero 5, die middels spraakcommando’s bediend kan worden. Over de Karma drone zelf zijn verder nog geen details uitgelekt. Naast de afbeelding van de Karma drone is er ook een plaatje van een handheld stabilizer à la de Osmo te zien.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak kans op deze backpack t.w.v. € 199,-!

We hebben weer een mooie winactie lopen! Wil jij deze Torvol Drone Adventure Backpack ter waarde van € 199,- winnen? Check snel onze review en lees hoe je kans maakt op een hagelnieuw exemplaar van deze backpack voor outdoor beeldmakers!