Nieuwsgierige walvissen bij boot leveren spectaculaire dronebeelden op

Vanuit de lucht zie je pas goed hoe klein de mens eigenlijk is vergeleken met de walvis. Zeker als ze zoals in onderstaande video cirkeltjes zwemmen rondom een boot, en dat tafereel met een drone wordt vastgelegd. De beelden werden met een DJI Inspire 1 gemaakt tijdens een whale watching trip nabij Nieuw-Caledonië, een eilandengroep in de Grote Oceaan.

- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools lease & rentals
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.