Nieuwsgierige walvissen bij boot leveren spectaculaire dronebeelden op

Vanuit de lucht zie je pas goed hoe klein de mens eigenlijk is vergeleken met de walvis. Zeker als ze zoals in onderstaande video cirkeltjes zwemmen rondom een boot, en dat tafereel met een drone wordt vastgelegd. De beelden werden met een DJI Inspire 1 gemaakt tijdens een whale watching trip nabij Nieuw-Caledonië, een eilandengroep in de Grote Oceaan.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier