NieuwsWinactie

Meld je aan op DronePilots.nl en maak kans op een ProDrone Byrd!

In samenwerking met dronewinkel MaxxUAV.eu lanceert Dronewatch vandaag een Nederlandstalig forum, gericht op dronegebruikers uit Nederland en Vlaanderen. Het forum, dat te vinden is op DronePilots.nl, moet uitgroeien tot dè plek waar je terecht kunt met al je dronegerelateerde vragen. Om de lancering te vieren geven we een ProDrone Byrd t.w.v. €899,- weg, die beschikbaar werd gesteld door RC-Planes.

Kennis beschikbaar maken voor iedereen
“Veel dronebezitters vinden elkaar tegenwoordig via Facebook. Er zijn een aantal zeer actieve groepen waar men ideeën uitwisselt en vragen stelt en beantwoordt. Het is alleen zonde dat die kennis binnen de muren van Facebook blijft zitten, en niet toegankelijk is voor anderen. Dat was voor ons de motivatie om met een forum te beginnen”, aldus Wiebe de Jager van Dronewatch.

Op het forum kan men gratis en eenvoudig een account aanmaken. Daarna kan men met vragen of bijdragen terecht in verschillende categorieën. De Jager: “Deze indeling is niet in steen gebeiteld. Wie suggesties heeft voor nieuwe categorieën, is van harte uitgenodigd om deze aan te dragen.”

Aan de totstandkoming van het forum werd meegewerkt door Frederick Gordts van MaxxUAV.eu. “Ik vond ook dat het tijd werd voor een goed forum, dat eenvoudig in gebruik is en er netjes uitziet. Het belangrijkste is dat de kennis die in zo’n forum gaat zitten ook toegankelijk is voor andere dronevliegers.”

Moderators gezocht
De initiatiefnemers zijn nog op zoek naar mensen die een actieve rol willen spelen op het forum. Gordts: “Bij een goed forum hoort ook een actieve moderatie. Mensen die moderator willen worden kunnen dat aangeven bij het zich voorstellen. Uiteraard gaan we zelf ook een actieve rol spelen op het forum.”

Wie zich vóór 16 september als lid aanmeldt bij DronePilots.nl maakt kans op een ProDrone Byrd cameradrone ter waarde van 899,- euro. Deze prijs is beschikbaar gesteld door RC-Planes uit Barneveld.

RC-Planes

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Meld je aan op DronePilots.nl en maak kans op een ProDrone Byrd!

  • ik heb een drone syma 8 x pro.
    zijn er nog bezitters van dit moordwapen?
    Ik krijg hem niet onder controle en heb de moed opgegeven. Nu heb ik een DJI bugs 5 besteld en hoop dat dit een hele verbetering gaat worden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier