Pro

Terugkijken: EenVandaag-item over drone testcentrum Space53

Onder de naam Space53 wordt momenteel een testcentrum voor drones opgezet op voormalig vliegveld Twente. Het idee is dat bedrijven er experimentele drones kunnen uittesten, en dat partijen zoals brandweer en politie er oefeningen kunnen houden waarbij onbemande systemen betrokken zijn. EenVandaag nam een kijkje bij het testcentrum, dat binnenkort haar deuren opent.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier