Terugkijken: EenVandaag-item over drone testcentrum Space53

Onder de naam Space53 wordt momenteel een testcentrum voor drones opgezet op voormalig vliegveld Twente. Het idee is dat bedrijven er experimentele drones kunnen uittesten, en dat partijen zoals brandweer en politie er oefeningen kunnen houden waarbij onbemande systemen betrokken zijn. EenVandaag nam een kijkje bij het testcentrum, dat binnenkort haar deuren opent.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.