BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Vergeet kitesurfen… hier is dronesurfing!!

De afgelopen jaren is kitesurfen snel populair geworden. Het is dan ook een leuke sport voor zowel beginners als gevorderden. Maar wat te doen als er geen zuchtje wind staat? Het antwoord is eenvoudig: neem een flinke drone en laat die je surfboard voorttrekken!

De drone in kwestie is een ALTA 8 van Freefly Systems, een weather resistant octocopter die bedoeld is voor professionele gebruikers. Het systeem kan maar liefst 9 kilo aan payload de lucht in brengen, en het maximale startgewicht komt daardoor uit op maar liefst 18 kilo.

freefly-alta8

Niet echt een amateurdrone dus, en gezien de hoge aanschafprijs van het toestel ($17,495) ligt het niet voor de hand dat dronesurfing snel uit zal groeien tot een sport voor iedereen.

Dronefotografie (2016)

One Response

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.