Dronefotografie

Bekijk de mooiste plekjes van de Vulkaan-Eifel in 360º

Op slechts een paar uur rijden van de Duits-Nederlandse grens vind je de Vulkaan-Eifel, een prachtig laaggebergte waarvan de welvingen ontstaan zijn tijdens vulkaanuitbarstingen waarvan de laatste dateren van slechts ongeveer 10.000 jaar geleden. Nog altijd zijn er in het gebied veel kraters, lavaformaties en maren (kratermeren) te vinden. Deze kun je nu in 360º bekijken.

De luchtopnamen werden gemaakt door Wiebe de Jager, met behulp van een Panono 360º camera onder een Yuneec Typhoon H hexacopter. Op de serie foto’s is onder andere het grootste kratermeer van de regio te zien, alsook de stad Gerolstein, het kratermeer van Windsborn, de Betradaburg en de Manderscheider Burgen.

Er zijn ook een aantal 360º grondopnamen te zien in de serie, waaronder de historische watermolen en het treinstation in Densborn, en de Lindenquelle bij Birresborn. Al met al geven de panoramafoto’s een goede indruk van de Vulkaneifel. Je opent de interactieve fotoserie door op de play-button in onderstaande afbeelding te klikken.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Bekijk de mooiste plekjes van de Vulkaan-Eifel in 360º

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier