BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Maand na lancering al ruim 350 leden op DronePilots.nl

dronepilots-forum

Precies een maand geleden werd het nieuwe forum DronePilots.nl gelanceerd. Sindsdien meldden zich al ruim 350 dronegebruikers uit Nederland en Vlaanderen aan. Inmiddels worden op het forum de meest uiteenlopende zaken bediscussieerd en wisselt men naar hartelust tips uit.

DronePilots.nl is bedoeld als plek waar zowel recreatieve als professionele dronegebruikers terecht kunnen voor al hun dronegerelateerde vragen. De website voorziet duidelijk in een behoefte, gezien het feit dat in de eerste paar weken na de lancering al ruim 300 mensen de moeite namen om een account aan te maken.

De onderwerpen die besproken worden zijn zeer divers, van technische vragen over de uiteenlopende toestellen die in de handel verkrijgbaar zijn tot en met vragen over het ROC-light. Ook worden er winkelervaringen gedeeld, deelt men video’s en foto’s en komen er discussies voorbij over incidenten met drones.

Mede-oprichter Frederick Gordts kijkt tevreden terug op de eerste paar weken. “Je ziet dat mensen toch behoefte hebben aan een openbare plek om ervaringen uit te wisselen. Er wordt soms behoorlijk inhoudelijk op de materie ingegaan. Verder is het fijn dat er zich een paar goede moderators hebben gemeld.”

One Response

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.