Drone filmt grootste begraafplaats ter wereld

Wadi-us-Salaam (‘Vallei van Vrede’) in de Iraakse stad Najaf is met maar liefst 5 miljoen graven zeer waarschijnlijk de grootste begraafplaats in de wereld. Op de begraafplaats liggen naar verluidt veel slachtoffers van Islamitische Staat. Een Iraakse student maakte met zijn drone fascinerende beelden van de begraafplaats, die maar liefst 600 hectare (ca. 1.200 voetbalvelden) groot is.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *