Korte film Vindur neemt je mee langs IJslandse landschappen

Als er één land veel aantrekkingskracht uitoefent op dronevliegers dan is het wel IJsland: zeker vanuit de lucht zijn de ruige lavalandschappen, watervallen en gletsjers immers een lust voor het oog. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er al talloze dronevideo’s van IJsland zijn gemaakt. De korte film Vindur (IJslands voor wind) van Vadim Sherbakov willen we je echter niet onthouden.

Voor het maken van de luchtopnamen maakte Vadim gebruik van een DJI Phantom 3 Professional, voorzien van filters van PolarPro. De video werd bewerkt in Adobe Premiere, en de soundtrack in Adobe Audition. Voor de color grading maakte Vadim gebruik van Magic Bullet. De postproductie vond plaats in Adobe After Effects.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier