Forum DronePilots.nl nu ook beschikbaar via gratis app

dronepilots-app

Goed nieuws voor gebruikers van het onlangs gelanceerde forum DronePilots.nl: je kunt het forum nu ook gebruiken via een gratis app, die zowel voor Android als iOS beschikbaar is. De app werkt zowel op smartphones als tablets en biedt een nog betere gebruikerservaring dan de mobiele versie van de website.

De app is met name handig als je af en toe even wilt kijken of er nieuwe reacties op jouw topics zijn geplaatst. Dankzij push notifications zie je in één oogopslag of er nieuwe berichten zijn. Verder kun je eenvoudig nieuwe berichten zien in topics waar je op geabonneerd bent en kun je alle ongelezen nieuwe berichten zien. Ook kun je eenvoudig bladeren door de verschillende forumcategorieën.

Downloaden en eenmalig inloggen
Met de app wordt DronePilots.nl nog eenvoudiger en laagdrempeliger te gebruiken. Als je al een forumaccount hebt dan hoef je na het downloaden alleen nog maar in te loggen en dan is de app direct klaar voor gebruik. Via de instellingen van je smartphone of tablet kun je ervoor kiezen om de push notifications aan of uit te zetten.

De DronePilots.nl app is kosteloos te downloaden via Google Play (Android) en de App Store (iPhone en iPad).

CameraNU.nl opruiming
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *