Hoeveel drones heb je nodig om een lamp te verwisselen?

Stel: je hebt een heel hoog plafond, en je wilt een lamp verwisselen die het niet meer doet, maar je hebt nèt je keukentrap uitgeleend aan je buurman. Wat doe je dan als dronepiloot? Juist, je zet je drone in om het lampje te vervangen. Dat was althans het idee van Marek Baczynski, die zijn pogingen op film vastlegde. Een tip voor als jij hem na wilt doen: zorg voor een extra voorraadje peertjes en wat reservedrones voordat je begint…

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.