Video

Hoeveel drones heb je nodig om een lamp te verwisselen?

Stel: je hebt een heel hoog plafond, en je wilt een lamp verwisselen die het niet meer doet, maar je hebt nèt je keukentrap uitgeleend aan je buurman. Wat doe je dan als dronepiloot? Juist, je zet je drone in om het lampje te vervangen. Dat was althans het idee van Marek Baczynski, die zijn pogingen op film vastlegde. Een tip voor als jij hem na wilt doen: zorg voor een extra voorraadje peertjes en wat reservedrones voordat je begint…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier