Ook Halloween-drones worden tegenwoordig ‘ready to fly’ geleverd

skull-rc-quadcopter

Het is vanavond Halloween, en al jaren inspireert dit themafeest hele volksstammen om hun drone zo eng mogelijk aan te kleden om vervolgens argeloze voorbijgangers de stuipen op het lijf te jagen. De commercie speelt handig op deze trend in en dit jaar is er zelfs een heuse ready to fly Skull Quadcopter op de markt verschenen.

halloween-drone

De spookdrone wordt aangeboden door de Chinese gadgetshop GearBest. Je hoeft niet zelf in de weer met verkleedkleren en drone-onderdelen om je Halloween-drone in elkaar te zetten, de set wordt compleet met lichtgevend doodshoofd, wapperend spookgewaad en drone geleverd. Het is alleen nog een kwestie van accu’s opladen en terroriseren maar.

Ondanks de verkoopprijs van slechts € 42,95 wordt de drone compleet met RC controller geleverd, en beschikt deze over een vliegmodus voor beginners en een return to home-functie die met een druk op de knop geactiveerd wordt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het vliegende doodshoofd een eigen leven gaat leiden en er ongecontroleerd vandoor gaat. Alhoewel… Je weet het maar nooit met Halloween!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier