BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Doe mee aan de Dronefoto van het jaar verkiezing en maak kans op een DJI Osmo!

aankondiging-dronefoto-van-het-jaar-verkiezing

Wil jij samen met ons laten zien hoe mooi Nederland eigenlijk is? Doe dan mee aan de Dronefoto van het jaar verkiezing die Dronewatch in samenwerking met PixAir.nl en CameraNU.nl dit jaar voor het eerst organiseert. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder als hoofdprijs een DJI Osmo ter waarde van € 659,-. De jurering is in handen van gerenommeerde vakfotografen, en er wordt ook een publieksprijs uitgereikt.

Met de wedstrijd gaan we op zoek naar de mooiste dronefoto van Nederland die in het afgelopen jaar genomen is. Meedoen is eenvoudig: upload je mooiste foto gemaakt met een drone en vrij van watermerken naar PixAir.nl, en selecteer de categorie ‘Inzending Dronefoto van het jaar 2016’. Vermeld ook waar en wanneer de foto gemaakt is, en welke apparatuur je gebruikte. Je mag maximaal drie foto’s inzenden. Door mee te doen ga je akkoord met de wedstrijdvoorwaarden.

dronefoto-van-het-jaar-prijzen

Tijdschema
Het inzenden van foto’s kan tot en met vrijdag 25 november. Daarna buigt een vakjury bestaande uit de gerennomeerde natuurfotografen Bas Meelker en Johan van der Wielen, Henri van Rheenen van CameraNU.nl en Wiebe de Jager van Dronewatch zich over de inzendingen. De 15 beste dronefoto’s worden vervolgens op maandag 28 november op een aparte pagina op PixAir.nl geplaatst.

Daarna kan het publiek gaan stemmen, tot en met vrijdag 2 december. Ondertussen brengt de vakjury de selectie van 15 foto’s verder terug tot 3 winnende foto’s. Zowel de drie mooiste dronefoto’s die gekozen zijn door de vakjury als de publiekswinnaar worden op maandag 5 december bekend gemaakt. Extra spannend is het feit dat de publiekswinnaar ook opgenomen kan worden in de uiteindelijke selectie van de vakjury!

Prijzen
De volgende prijzen zijn beschikbaar gesteld door CameraNU.nl:

1e prijs: DJI Osmo gestabiliseerde handheld camera compleet met extra accu, lader en goede microfoon, t.w.v. € 659,-
2e prijs: drone-backpack naar keuze
3e prijs: drone-accu naar keuze

Publieksprijs: CameraNU.nl cadeaubon t.w.v. € 100,-

Alle winnaars ontvangen bovendien een hoge kwaliteit Xpozer afdruk t.w.v. € 99,- van hun dronefoto.

Doe mee en laat zien hoe mooi Nederland is!

 

One Response

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.