BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Nieuw tv-programma over drones beleeft première op 11 december

dutch-drone-tv-wide

Op zondag 11 december om 16:30 uur is op RTL7 de pilot-aflevering van Dutch Drone TV te bekijken, een informatief tv-programma over drones en hun toepassingen. De presentatie van het programma is in handen van Parcival Hofland en Dominique Dolman. Het programma opent met het laatste nieuws op dronegebied, gepresenteerd door Wiebe de Jager van Dronewatch.

Het programma, dat wordt geproduceerd door CocoonTV, gaat in op de laatste ontwikkelingen, wetgeving, nieuwtjes, veiligheid, reglementen en evenementen. Er wordt ook een kijkje gegeven in de keuken van professionele dronebedrijven. Daarmee is het programma niet alleen interessant voor recreatieve dronevliegers, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in deze snel groeiende sector.

Het programma is te zien op RTL7 om 16:30 op 11 december, gevolgd door een herhaling op maandag 12 december om 00:30.

4 Comments

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.