Video

Drone blijkt ook veelzijdige keukenmachine

Dat drones veel toepassingsmogelijkheden hebben hoeven we je niet meer te vertellen. Maar deze toepassing van een drone is toch wel weer heel bijzonder: een quadcopter blijkt namelijk ook prima ingezet te kunnen worden als keukenmachine, zoals deze ludieke promotievideo van Autel Robotics bewijst.

In de video is te zien hoe de oranjekleurige X‑Star Premium drone van de Chinese dronebouwer ingezet wordt om de piepers te jassen, wortels te schillen, peterselie te snijden, eieren te kloppen en zelfs om de kalkoen – het traditionele middelpunt van het Thanksgiving-diner – te bereiden.

Uiteraard heeft de video een nogal hoog ‘don’t try this at home’ gehalte, maar de boodschap van de video is duidelijk: de drones van Autel Robotics kunnen wel een stootje hebben en zijn ook nog in staat om mooie filmopnamen te maken, zoals je aan het einde van de video kunt zien.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Drone blijkt ook veelzijdige keukenmachine

  • Geachte, ken je soms een site of een verkooppunt waar je de X star Premium kan kopen ? Heb onlangs 1 gekocht bij dronesforless en de drone is in beslag genomen door de douane wegens uitwisbare ce teken ?? Maar ik zoek verder , als je kan een tip geven zou ik je duizend maal bedanken !!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier