BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Drone blijkt ook veelzijdige keukenmachine

Dat drones veel toepassingsmogelijkheden hebben hoeven we je niet meer te vertellen. Maar deze toepassing van een drone is toch wel weer heel bijzonder: een quadcopter blijkt namelijk ook prima ingezet te kunnen worden als keukenmachine, zoals deze ludieke promotievideo van Autel Robotics bewijst.

In de video is te zien hoe de oranjekleurige X‑Star Premium drone van de Chinese dronebouwer ingezet wordt om de piepers te jassen, wortels te schillen, peterselie te snijden, eieren te kloppen en zelfs om de kalkoen – het traditionele middelpunt van het Thanksgiving-diner – te bereiden.

Uiteraard heeft de video een nogal hoog ‘don’t try this at home’ gehalte, maar de boodschap van de video is duidelijk: de drones van Autel Robotics kunnen wel een stootje hebben en zijn ook nog in staat om mooie filmopnamen te maken, zoals je aan het einde van de video kunt zien.

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.