Dronefoto van het jaar verkiezing: er kan nu gestemd worden!

stemmen-dw

De afgelopen drie weken zijn er honderden prachtige luchtfoto’s van Nederland ingezonden voor de eerste Dronefoto van het jaar verkiezing, die Dronewatch in samenwerking met PixAir en CameraNU.nl organiseert. Uit de inzendingen heeft de vakjury een selectie van 15 foto’s gemaakt. Nu is het de beurt aan het publiek om een stem uit te brengen!

Stem nu!

Ben je 1 van de 15 finalisten? Roep dan al je vrienden, collega’s en familieleden op om op jouw foto te stemmen! Er kan tot vrijdag 2 december 22:00 gestemd worden. De publiekswinnaar wordt samen met de top 3 van de vakjury op 5 december bekend gemaakt. Op deze pagina lees je meer over het tijdschema en het prijzenpakket.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.