BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

DJI schroeft topsnelheid Inspire 2 terug

dji-inspire-2-space53

DJI heeft aangekondigd dat de topsnelheid van de nieuwe Inspire 2 quadcopter iets lager wordt dan aanvankelijk werd gecommuniceerd. De maximale snelheid die het toestel kan ontwikkelen zal 93 km/uur gaan bedragen, in plaats van 107 km/uur. Ook de maximale acceleratiesnelheid wordt iets teruggeschroefd.

Volgens DJI is de aanpassing nodig om de kwaliteit en stabiliteit van de videobeelden te waarborgen. Aangezien DJI zich met de Inspire 2 met name op professionele filmmakers richt is het niet zo vreemd dat beeldkwaliteit voor snelheid gaat. Zeker met de X5S camera, die 4K video kan opnemen bij framerates tot 60 fps, is de Inspire 2 een krachtige tool voor videomakers. Dan zou het zonde zijn als de beelden te lijden hebben onder een suboptimaal vlieggedrag.

In het geval dat er mensen zijn die de Inspire 2 kochten juist vanwege het feit dat deze harder kon dan 100 km/uur, dan zal DJI niet moeilijk doen en het aankoopbedrag na terugzending van de drone restitueren.

Dronefotografie (2016)

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.