NieuwsVideo

DJ Coen Swijnenberg valt in de prijzen met dronevideo van Sri Lanka

Afgelopen jaar ging Radio 538-DJ Coen Swijnenberg op vakantie naar Sri Lanka. Zoals altijd nam hij zijn drone mee en maakte een mooie dronevideo van het land. Zijn video is nu zelfs in de prijzen gevallen, tijdens de Drone Awards verkiezing van de website drones.nl.

Racen boven de bollenvelden
Een andere video die met een Drone Award bekroond werd is afkomstig van drone-racer Tim van Vliet. Hij maakte een bloedstollende racevideo boven de tulpenvelden bij Lisse. Zo heb je de bollenvelden nog nooit gezien!

Dronefoto van het jaar
Ook Dronewatch organiseert dit jaar een wedstrijd, waarbij de mooiste dronefoto van het jaar wordt gekozen. Afgelopen weken zijn er honderden foto’s ingezonden. Een vakjury heeft daar de 15 mooiste foto’s uit geselecteerd en momenteel kan er gestemd worden. Maandag 5 december wordt de publiekswinaar samen met de top 3 van de vakjury wereldkundig gemaakt.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier