Groep van zestig walvissen gefilmd door drone

De Zuid-Afrikaanse dronepiloot Kieran Donnelly had onlangs de kans om een wel heel bijzonder natuurfenomeen te filmen met zijn drone. Vlak voor de kust van Kaapstad bevond zich een groep van maar liefst zestig bultruggen. Donnelly trok erop uit met zijn Phantom 4 om de dieren vanuit de lucht vast te leggen, met een paar verbluffende beelden tot gevolg. De video is in een paar dagen tijd al meer dan 100.000 keer bekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=Hxa7ygBqzMM

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.