Video

O dennendrone! Kerstboom maakt succesvolle maiden flight

We hebben de afgelopen de jaren de meest uiteenlopende voorwerpen het luchtruim zien kiezen met behulp van een drone, van spookkostuums tot motorzagen en zelfs personen. Maar een vliegende kerstboom hadden we nog niet eerder gezien.

Het idee om een kerstboom de lucht in te verheffen met behulp van een drone komt van de immer experimenterende heren van Flite Test. En wat blijkt, als je drone maar groot en vooral breed genoeg is, dan is het geen probleem om een niet al te grote kerstboom te veranderen in een dennendrone.

De tricopter in kwestie blijkt genoeg power te hebben om de boom een flink stuk door te lucht te laten vliegen. Een bizar gezicht is het wel, helemaal als de kerstboom verderop in het filmpje wordt uitgerust met met ballen, slingers en al. En ook dan gaat de boom de lucht in!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier