Drone filmt ijshockeyers op maagdelijke ijslaag

Hier in Nederland wil het helaas nog niet echt opschieten met de winter, de afgelopen kerstdagen waren zelfs de op één na warmste sinds het begin van de metingen. Maar in Canada is het in grote delen van het land koud als altijd rond deze tijd van het jaar, met prachtige spiegelglad bevroren meren tot gevolg. Daar kun je heerlijk op ijshockeyen, en dat levert vanuit de lucht betoverende beelden op.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.