Drone filmt ijshockeyers op maagdelijke ijslaag

Hier in Nederland wil het helaas nog niet echt opschieten met de winter, de afgelopen kerstdagen waren zelfs de op één na warmste sinds het begin van de metingen. Maar in Canada is het in grote delen van het land koud als altijd rond deze tijd van het jaar, met prachtige spiegelglad bevroren meren tot gevolg. Daar kun je heerlijk op ijshockeyen, en dat levert vanuit de lucht betoverende beelden op.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.