Video

Kijken: IJsland, gefilmd met een Phantom 4 Pro

Het is zeker niet voor het eerst dat er op Dronewatch een dronevideo van IJsland voorbij komt, en het is óók niet voor het eerst dat we een video tonen die gemaakt is door de Amerikaanse filmmaker Mike Bishop. Voor zijn laatste video ‘Awaken’ nam hij de nieuwe DJI Phantom 4 Pro mee naar de sprookjesachtige gletsjerlandschappen van IJsland.

In de video komt onder ander het diep in de binnenlanden gelegen Landmannalaugar voorbij, en ook Thorsmork – de verborgen tuin van Thor – werd vanuit allerlei hoeken gefilmd. Verder zie je talloze watervallen, kliffen, ijsmeren en vulkaanlandschappen en andere natuurfenomenen die je overal in IJsland kunt tegenkomen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “Kijken: IJsland, gefilmd met een Phantom 4 Pro

  • outstanding … Love it .. Amezingly Amezing !!

    Beantwoorden
  • Zappertje013

    hoe krijgt hij het geluid van de propellers uit zijn film?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier