BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Kijken: IJsland, gefilmd met een Phantom 4 Pro

Het is zeker niet voor het eerst dat er op Dronewatch een dronevideo van IJsland voorbij komt, en het is óók niet voor het eerst dat we een video tonen die gemaakt is door de Amerikaanse filmmaker Mike Bishop. Voor zijn laatste video ‘Awaken’ nam hij de nieuwe DJI Phantom 4 Pro mee naar de sprookjesachtige gletsjerlandschappen van IJsland.

In de video komt onder ander het diep in de binnenlanden gelegen Landmannalaugar voorbij, en ook Thorsmork – de verborgen tuin van Thor – werd vanuit allerlei hoeken gefilmd. Verder zie je talloze watervallen, kliffen, ijsmeren en vulkaanlandschappen en andere natuurfenomenen die je overal in IJsland kunt tegenkomen.

2 Comments

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.