Video

Zien: drie hartverwarmende dronevideo’s van winterse landschappen

Dat de winter een prachtig seizoen is om er met je drone op uit te trekken, dat bewijzen deze drie video’s waarin ijzige landschappen op een hartverwarmende manier in beeld zijn gebracht. De opnamen werden gemaakt door Reint Verkerk, John van Dieken en Roy Visser. Ben je geïnspireerd geraakt, en wil je ook van dit soort beelden maken met je drone? Check dan eerst even onze tips voor het vliegen met koud weer!

John van Dieken – Huis Nijenburg en het Heilooërbos
“Dit is een zeer bijzonder mooie plek vanwege de diversiteit aan bomen, weilanden en natuurlijk landgoed Nijenburg. Als kind heb ik hier heel veel gespeeld en een leuke tijd gehad.”

Roy Visser – Huizen, een winter wonderland
“Koning winter was langs geweest en die bedekte Huizen in een dikke laag met rijp. Hierdoor zag het landschap er betoverend mooi uit. Dit was het beste te zien in het bos en natuurlijk vanuit de lucht!”

Reint Verkerk – Misty Sunrise
“Vliegen boven de mist stond al een poosje op mijn ‘’To Drone List’’, eindelijk maar toch is het gelukt! In het eerste deel van de video ziet u een mistige zonsopkomst boven Het Reitdiep, gefilmd bij Schaphalsterzijl. Het laatste deel van de video is later in de ochtend gefilmd bij Het Lauwersmeergebied.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier