Video

Coen Swijnenberg filmt schaatspret Strabrechtse Heide met Mavic Pro

Op de vennen op de Strabrechtse Heide in Brabant kon de afgelopen dagen volop geschaatst worden. Coen Swijnenberg trok er met zijn nieuwe DJI Mavic Pro op uit om de ijspret vanuit de lucht vast te leggen. Het resultaat is meteen al bijzonder goed geslaagd, zeker als je in aanmerking neemt dat dit zijn eerste vlucht was met het nieuwe toestel.

Swijnenberg is erg enthousiast over de Mavic. “Het gemak van vliegen is top. De drone is stiller en het formaat is natuurlijk geweldig. Camera valt ook niet tegen. Erg blij mee”, laat de radio-dj ons weten. Eerder maakte Swijnenberg zijn dronevideo’s met een Phantom. Daarmee bracht hij onder andere Sri Lanka en Sicilië in beeld.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier