Video

Kijken: prachtige dronebeelden van het Peruaanse Andesgebergte 

Zoals je misschien weet wordt de gehele westkust van Peru gedomineerd door het Peruaanse deel van het Andesgebergte, een gebied dat zich kenmerkt door uitgestrekte steenlandschappen, besneeuwde bergpieken en diepblauwe bergmeren. Andreas Giesen uit Duitsland bezocht het gebied met zijn Yuneec Typhoon H en maakte er prachtige opnamen.

De video werd geschoten tijdens een 12-daagse reis door het land. Giesen: “Tussen hoofdstad Lima en de historische stad Chan Chan kwamen we langs eindeloze stranden. Daarna deden we de stad Cajamarca aan, die op maar liefst drie kilometer hoog ligt. Die stad is omgeven door majestueuze rotssculpturen.”

Na Cajamarca  werd het landschap nog imponerender. “Na een bezoek aan Caraz, dat midden in de Andes ligt, bezochten we het Paron meer. Dit meer ligt op een hoogte van bijna 4 kilometer en is omgeven door bergtoppen. Om bij de ruïnes van Chavin de Hauntar te komen moesten we door de hoogte tunnel ter wereld rijden, op ruim vijf kilometer boven zeeniveau. Bij Cerro de Pasco bezochten we het ‘Forest of Trees’, alvorens naar Lima terug te keren.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier