Winterse dronebeelden van duingebied Meijendel bij Wassenaar

Grote delen van Nederland lagen vanmorgen onder een dik pak sneeuw. Zo ook het duingebied Meijendel, net ten noorden van Den Haag. Het gebied wordt gekenmerkt door open zandvlaktes afgewisseld met dichte bossen en meren, en die bieden in de winter een heel andere aanblik.

De opnamen werden ter hoogte van de Wassenaarse Slag gemaakt met een DJI Phantom 4 voorzien van een PolarPro polarizer. Wiebe de Jager: “Het viel niet mee om strakke beelden te krijgen, aangezien de wind aardig aantrok. De opnamen hadden echter niet veel later gemaakt moeten worden, want nog geen twee uur later was de meeste sneeuw alweer van de bomen gedooid.”

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

4 gedachten over “Winterse dronebeelden van duingebied Meijendel bij Wassenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Registreer nu voor de Amsterdam Drone Week
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.