BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Winterse dronebeelden van duingebied Meijendel bij Wassenaar

Grote delen van Nederland lagen vanmorgen onder een dik pak sneeuw. Zo ook het duingebied Meijendel, net ten noorden van Den Haag. Het gebied wordt gekenmerkt door open zandvlaktes afgewisseld met dichte bossen en meren, en die bieden in de winter een heel andere aanblik.

De opnamen werden ter hoogte van de Wassenaarse Slag gemaakt met een DJI Phantom 4 voorzien van een PolarPro polarizer. Wiebe de Jager: “Het viel niet mee om strakke beelden te krijgen, aangezien de wind aardig aantrok. De opnamen hadden echter niet veel later gemaakt moeten worden, want nog geen twee uur later was de meeste sneeuw alweer van de bomen gedooid.”

4 Comments

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.