Video

Niet op wintersport? Geniet toch even mee middels deze dronevideo

Dit en komend weekend reizen honderduizenden Nederlanders weer af naar de Zwitserse, Franse en Oostenrijkse alpen voor een weekje wintersport. Want skiën of snowboarden is niet alleen leuk om te doen, ondertussen kun je ook nog eens van de prachtigste landschappen genieten. Maar ook thuisblijvers kunnen zich dankzij deze dronevideo even op wintersport wanen.

Deze korte wintersportvideo werd opgenomen met behulp van een DJI Inspire 1. Zeker bij shots van schansspringende snowboarders komt de dual remote setup goed van pas: de cameraman kan zich dan volledig concentreren op de compositie en de camerabewegingen, terwijl de dronepiloot ervoor zorgt dat het toestel op een veilige wijze langs het parcours vliegt.

Mocht je zelf nog afreizen richting wintersport en je drone willen meenemen, houd dan in het achterhoofd dat drones niet overal welkom zijn. In Oostenrijk bijvoorbeeld kun je een flinke boete krijgen als je toch met de drone over de pistes vliegt. Onderstaande video werd in opdracht van DJI gemaakt door een professioneel team.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier