Lavafontein op vulkaan Etna gefilmd door drone

Sinds een paar dagen is de Etna weer actief. De op een na hoogste vulkaan van Europa is gelegen op het Italiaanse eiland Sicilië. Om de paar maanden komt de vulkaan tot leven: soms gaat het daarbij om gewelddadige uitbarstingen, maar deze keer is er sprake van een lavafontein. Vanuit de lucht ziet dat er prachtig uit, zoals goed te zien is op deze dronebeelden.

- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools lease & rentals
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.