Dronevideo van freerunners lijkt wel een videogame

Afgelopen week vond in New York de derde editie van het New York City Drone Film Festival (NYCDFF) plaats, een filmfestival dat geheel gewijd is aan dronevideo’s. Dit jaar is de eerste prijs gewonnen door de makers van een spectaculaire dronevideo van freerunning. Door het unieke perspectief dat ingenomen wordt door de camera lijkt het wel alsof je naar een videogame zit te kijken. De illusie is compleet door de toegevoegde video-effecten en de vele stunts die de freerunners uithalen, waaronder abseilen en wakeboarden.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier