Winactie

Paasactie: zoek de digitale paaseieren en win een racedrone!

Het paasweekend staat voor de deur, en dat is voor Dronewatch aanleiding om een leuke winactie op touw te zetten. Deze keer kun je een ready to fly racedrone winnen, de Walkera Rodeo 110 ter waarde van € 219,-. Ondanks zijn geringe afmetingen is dit een superpittige FPV racer, zoals we laatst in onze review van de Rodeo 110 al concludeerden. Lees snel hoe je kans maakt op deze racedrone!

Paaseieren tellen
Meedoen is heel eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is te tellen hoeveel digitale paaseieren we hebben verstopt in onderstaande 360º dronefoto van de bollenvelden bij Lisse. We geven alvast één hint: er zijn vier verschillende kleuren eieren verstopt, namelijk geel, blauw, roze en rood. Geef je ogen goed de kost, want de eieren kunnen overal liggen, en zeker tussen de bloembollen vallen ze niet altijd even goed op… Gelukkig kun je wel inzoomen.

Ben je klaar met tellen? Geef dan jouw telling (voor iedere kleur afzonderlijk!) door onder dit Facebookbericht en like of share het bericht. Let wel: je mag je invoer niet naderhand wijzigen, dus let goed op als je je comment plaatst! Meedoen kan tot zondag 16 april 20:00. We verloten de Rodeo 110 inclusief bijbehorende zender onder degenen die de juiste aantallen hebben opgegeven. De uitslag wordt zondagavond bekend gemaakt via de Dronewatch Facebookpagina.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier