BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Racedrone hakt groente&fruit in mootjes à la Fruit Ninja

Ken je het spelletje Fruit Ninja nog? Daarbij was het de bedoeling dat je zo hard mogelijk met een virtueel zwaard om je heen maaide om voorbijkomende stukken fruit in mootjes te hakken. Drone racers Giaco en Steele besloten om eens te kijken of ze het spelletje in het echt konden naspelen, maar dan met een racedrone met daaraan een scheermesje bevestigd.

Racedrones kunnen snelheden behalen van 100 km/uur en meer. De propellers van zo’n drone zijn van zichzelf al behoorlijk scherp, maar als je zo’n drone dan ook nog eens voorziet van een scheermesje dan kun je je voorstellen dat je er aardige japen mee kunt uitdelen.

High speed camera
Het real life Fruit Ninja experiment werd uitgevoerd terwijl een high speed camera opnamen maakte van de stukken fruit. Daardoor kun je in slow motion zien hoe bananen, kiwi’s, appels en komkommers eraan moeten geloven. Aan het eind van de video worden de beelden ook nog eens op de werkelijke snelheid afgespeeld, zodat je kunt zien hoe snel het allemaal ging.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.