Boek ‘Dronevideo’s maken’ tijdelijk met korting te reserveren

Heb je altijd al willen weten hoe je mooie dronevideo’s maakt? Dan is er goed nieuws: het nieuwe boek Dronevideo’s maken van Wiebe de Jager is tijdelijk met korting te reserveren. Als je het boek vóór 25 mei reserveert dan krijg je een €5 korting op de normale verkoopprijs van €29,99.

Reserveer nu!

Vervolg op Dronefotografie
Het boek is een logisch vervolg op het boek Dronefotografie dat in 2015 verscheen, gevolgd door een tweede druk in 2016. Ook in Dronevideo’s maken wordt uitgebreid stilgestaan bij de basisprincipes van het dronevliegen, gevolgd door een uitgebreide behandeling van alle camera-instellingen waar je mee te maken krijgt als je videobeelden gaat opnemen. Dat zijn er flink wat meer dan bij fotografie, iets wat bij veel mensen tot vragen leidt.

Na de uitleg van alle camerasettings worden alle vliegbewegingen uitgelegd die je toe kunt passen om mooie shots te maken. Vervolgens krijg je uitleg over het maken van het bronmateriaal voor in je video. Daarna wordt stap voor stap uitgelegd hoe het monteren van een video in zijn werk gaat. Natuurlijk wordt dit alles uitgebreid geïllustreerd aan de hand van screenshots, praktijktips en voorbeelden. Ook de regelgeving komt aan bod, zowel voor amateurs als voor professionele gebruikers van drones.

Bestellen met introductiekorting
Het boek verschijnt eind mei op de markt. Via bol.com en via de reguliere boekhandel is het boek tijdelijk voor €24,99 te reserveren. Na 25 mei wordt de verkoopprijs €29,99. Bij het boek hoort de website dronevideosmaken.nl, waar regelmatig aanvullende tips, updates en voorbeelden op geplaatst gaan worden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier