DJI pubiceert Spark teaservideo: #SeizeTheMoment

Op 24 mei zal DJI haar nieuwste product aan de wereld tonen, en velen kijken nu al reikhalzend naar die datum uit. Vrijwel zeker gaat het om een compacte selfie-drone, de DJI Spark. Met deze nieuwe drone wil DJI het maken van luchtfoto’s en -video’s nog laagdrempeliger maken, zoals duidelijk blijkt uit een teaservideo die het bedrijf vandaag online zette.

In de video windt DJI er geen doekjes om: haar nieuwste product is een drone, gericht op actieve en reislustige mensen die geen moment willen missen en alles willen vastleggen, zowel indoor als outdoor, op de grond en vanuit de lucht. Dat er iets bijzonders aan de hand is met het formaat van de drone blijkt ook uit de vele hints die DJI in de video heeft verstopt, waaronder het woordgrapje ‘Size The Moment’.

Uiteraard geeft DJI geen verdere details weg, daar is het ook uit teaservideo voor. Maar uit eerder uitgelekte berichten blijkt dat de Spark voorzien zal zijn van een mechanisch gestabiliseerde camera die kan filmen in 4K, en dat in een toestel dat waarschijnlijk slechts 250 gram weegt en veel kleiner is dan de Mavic Pro.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “DJI pubiceert Spark teaservideo: #SeizeTheMoment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier