BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Drone en valk voeren prachtig luchtballet uit

Normaal gesproken moet je als dronepiloot zeer op je hoede zijn als er zich roofvogels in de buurt van je drone bevinden. Vaak zien de beesten de drone als ongewenste indringer in hun territorium, en zullen ze er alles aan doen om je drone te verdrijven, onder andere door aanvallen uit te voeren op het toestel. Zo niet de valk in onderstaande video, die geen gevaar ziet in de voorbijvliegende drone en er een prachtig luchtballet mee uitvoert.

Mocht je na het zien van deze beelden denken dat je niet meer uit hoeft te kijken als jij een keer met een valk of arend wordt geconfronteerd, kijk dan nog even naar onderstaande video, waarin een confrontatie tussen een valk en een drone heel anders afloopt. Je bent gewaarschuwd!

One Response

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.