BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Altijd koud bier bij de hand dankzij de Cooler Drone

Er komen weer een paar lange en als het goed is warme zomermaanden aan. Hoe fijn zou het zijn als je altijd en overal over koude drankjes zou kunnen beschikken, zonder dat je met een koelbox hoeft te sjouwen? Gelukkig is er nu de Cooler Drone.

De Cooler Drone is een uitvinding van Craig Turner. Hij was het zat om op hete dagen te moeten slepen met een ouderwetse koelbox, en bedacht dat een paar propellers wellicht uitkomst zouden bieden. Natuurlijk beschikt de vliegende koelbox ook over een follow me-functie. Handig is dat de Cooler Drone niet alleen met koude drankjes jouw kant op komt vliegen, de propellers kunnen ook nog eens gebruikt worden om de dop van het flesje af te slaan.

Proof of concept
Een béétje optimistisch is het reclamespotje wel. In plaats van een paar liter aan ijsblokjes en meerdere flesjes bier moet je eerder denken aan een maximale payload van twee blikjes, of één bierflesje en een handvol zoutjes. Maar volgens Turner is de vliegende koelbox een prima ‘proof of concept’. En inderdaad, als concept klinkt het fantastisch.. Nu de verdere uitwerking nog!

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.