BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Smart TV app van DJI laat je genieten van de mooiste dronevideo’s

Kun je niet genoeg krijgen van het kijken naar mooie dronevideo’s? Dan is er nu een Smart TV app die je toegang geeft tot een bijna eindeloze stroom video’s gemaakt door dronepiloten over de hele wereld. De app werd ontwikkeld door DJI en is beschikbaar voor Samsung Tizen TV en Apple TV.

“We hebben het maken van luchtopnamen voor iedereen toegankelijk gemaakt. Dankzij de DJI Smart TV App kunnen filmmakers hun creaties nu op nog meer manieren ontsluiten. Mensen thuis kunnen nu geinspireerd worden en mooie plekken over de hele wereld bekijken vanuit een heel nieuw perspectief”, aldus Paul Pan, Senior Product Manager bij DJI.

Samsung en Apple TV
De app kan gratis gedownload worden via de app stores van Samsung Tizen TV en Apple TV. Eenmaal geïnstalleerd kun je eenvoudig navigeren door het aanbod van dronevideo’s in 4K resolutie.

Verwacht trouwens niet dat je snel je eigen creaties terug zult zien in de Smart TV app. Het aanbod wordt namelijk wel gescreend op kwaliteit. Alleen de allerbeste video’s, die beschikbaar zijn gemaakt via DJI’s eigen SkyPixel-platform, komen in aanmerking voor opname in de app.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.