DroneLand start serie uitlegvideo’s voor hobbyisten en professionals

Hoe ga je het beste om met de LiPo accu’s die bij je drone horen? Hoe koppel je de controller van een Phantom 4 opnieuw aan het toestel? En hoe stel je een DJI Ronin eigenlijk goed in? Op deze en andere vragen geeft DroneLand antwoord in een nieuwe serie uitlegvideo’s, de DroneLand Support Series.

DroneLand Support Series

“Het idee voor de DroneLand Support Series is ontstaan door de vele vragen van onze klanten in onze winkel. We krijgen vaak dezelfde vragen van onze klanten. Daarom leek het ons een goed idee om vragen die vaak gesteld worden te beantwoorden in de vorm van een serie supportvideo’s. Die plaatsen we onder andere op onze Facebookpagina en ons YouTube-kanaal, zodat ook andere mensen die wellicht met soortgelijke vragen rondlopen er hun voordeel mee kunnen doen”, aldus Dirk de Jong van DroneLand.

De verschillende onderwerpen worden behandeld door Vincent van Schijndel, medeoprichter van DroneLand. Vincent: “In de video’s komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod, variërend van redelijk eenvoudige vragen van beginnende dronevliegers tot complexere configuratievraagstukken waar onze professionele gebruikers tegenaan lopen.”

Video’s bekijken en onderwerpen aandragen

De video’s die reeds zijn verschenen in de DroneLand Support Series kunnen bekeken worden via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van DroneLand. Onderwerpen voor nieuwe afleveringen kunnen aangedragen worden via email of via de social mediakanalen van DroneLand.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

1 gedachte over “DroneLand start serie uitlegvideo’s voor hobbyisten en professionals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier