BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Man door drone geraakt in centrum Rotterdam

Een man die aan het winkelen was in het centrum van Rotterdam is dinsdag op het Beursplein geraakt door een drone die uit de lucht kwam vallen. De man raakte daarbij niet gewond en besloot om het toestel hoogstpersoonlijk af te leveren bij de politie.

Volgens de politie is de brokkenpiloot in kwestie nog niet gevonden. Mocht de betreffende bestuurder herleid kunnen worden, dan kunnen hem meerdere overtredingen ten laste worden gelegd, waaronder het vliegen boven een mensenmenigte, het vliegen boven aaneengesloten bebouwing en het vliegen in de CTR van Rotterdam The Hague Airport.

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.